Liikunta ja virkistystoiminta

Tältä sivulta löydät tietoja liikuntaryhmistä, virkistys ja liikuntapalveluista, vapaaehtoistoiminnasta sekä retkistä ja tapahtumistamme.

asumispalvelu, hoivakoti, palvelutalo, palvelukoti, senioripalvelu, vanhainkoti.9

Tältä sivulta löydät tietoja liikuntaryhmistä, virkistys ja liikuntapalveluista, vapaaehtoistoiminnasta sekä retkistä ja tapahtumistamme.

Liikunta- ja virkistystoiminta

Marjatta-Säätiö tarjoaa yksiöllisiä liikunta- ja hyvinvointipalveluja toteutettuna jokaisen asiakkaan omien tarpeiden mukaisesti. Tarkoituksena on ylläpitää ja edistää asiakkaan toimintakykyä siten, että elämä ja arki olisi mahdollisimman laadukasta. Liikuttajan ohjauksessa harjoittelet laadukkaasti ja turvallisesti.

Harjoittelemme yhdessä siellä, missä asiakas kokee viihtyvänsä parhaiten. Harjoittelu voi siis toteutua esimerkiksi kotona, uimahallissa, urheilukentällä, pururadalla tai Marjatta-Säätiön liikuntatiloissa.

Liikunta- ja hyvinvointipalvelu muokataan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti, palvelu voi sisältää esimerkiksi:

Tarkemman hinnaston löydät täältä.

Retket ja tapahtumat

Hoiva-asumisen viikko-ohjelmat

Liikunta- ja virkistysryhmät

Liikuntaryhmämme ovat maksuttomia Marjatta-Säätiön vuokra-asukkaille, jotka maksavat palvelupakettimaksua. Muille osallistujille kausimaksu on 25 € / ryhmä. Ryhmään voi tulla  ensimmäisen kerran tutustumaan maksutta.

 

KEsä 2024

6.5-31.8 HUOM. Heinäkuussa ryhmät ovat kesätauolla! 

Maanantai

Pihatuokio

Tiistai

Kesäkerho

keskiviikko

Kuntosaliryhmä

Perjantai

Porinapirtti

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Kirsi Haverinen
Viivi Pinkkilä

Liikuntaryhmämme ovat maksuttomia Marjatta-Säätiön vuokra-asukkaille, jotka maksavat palvelupakettimaksua. Muille osallistujille kausimaksu on 25 € / ryhmä. Ryhmään voi tulla ensimmäisen kerran tutustumaan maksutta.

Vapaaehtoistoiminta

Tunnetko meidän tavoin sydämessäsi tarvetta auttaa ja osaltasi vaikuttaa senioreiden elämän mielekkyyteen? Marjatta-Säätiöllä on jo pitkät perinteet vapaaehtoistoiminnan järjestämisestä. Meillä vapaaehtoistoiminta on monipuolista ja vapaaehtoiset voivat valita toimintansa, jossa haluavat olla mukana.

Vapaaehtoinen tekee sen verran, mihin oma elämäntilanne antaa aikaa. Voit toimia porukassa tai olla ystävä jollekin asukkaallemme.

asumispalvelu, hoivakoti, palvelutalo, palvelukoti, senioripalvelu, vanhainkoti.9

Voit toimia meillä vapaaehtoisena hoivan eri tiimeissä ulkoillen asukkaiden kanssa, toimimalla juttuseurana ja yhdessä olemalla. Liikuntakaverina voi toimia myös ryhmätoiminnassa ja kävelylenkeillä. Voit osallistua vapaaehtoisena myös avoimissa mielenterveysyhteisöissämme Havu- ja Myyrasteissa on tarvetta myös vapaaehtoisille. Voit lukea Havurastin toiminnasta täältä ja Myyrastin toiminnasta täältä.

Vapaaehtoisten omana olohuoneena toimiva Porinapirtti käynnistyy joka perjantai klo 10. Asukkaat tulevat Porinapirttiin kahville, seurustelemaan ja osallistumaan yhteisötuokioihin. Järjestämme myös tapahtumia ja retkiä säännöllisesti asukkaille. Näissäkin tapahtumissa vapaaehtoisten toiminta on merkityksellistä.

Pidämme huolta vapaaehtoisistamme säännöllisten tapaamisten ja koulutusten avulla. Vapaaehtoiset voivat osallistua liikunta- ja virkistystoimintaan veloituksetta. 

Olemme hyvin avoimia uusille ideoille ja ajatuksille vapaaehtoistoiminnan kehittämiseksi. Tässä vain osa siitä, mitä vapaaehtoistoimintamme on. Tuo mukanasi omat ideasi ja ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.


kirsi.haverinen@marjattasaatio.fi

p. 050 302 9073

asumispalvelu, hoivakoti, palvelutalo, palvelukoti, vanhainkoti 012.png

Palvelupaketti Vauhdikas

Vuokran asukkaat valitsevat vuokrasopimuksen yhteydessä palvelupaketin. Näistä yksi on Paketti Vauhdikas. Luethan tästä paketista ja vuokra-asumisesta tarkemmin täältä.