Ateriapalvelut

Me täällä Marjatta-Säätiöllä arvostamme maukasta ja ravitsevaa ruokaa. Monipuolinen maistuva ruoka auttaa ylläpitämään sekä edistää hyvinvointia ja terveyttä. Ammattitaitoiset kokkimme valmistavat omassa keittiössämme päivittäin tarjoamamme ateriat. Usein keittiöstämme leijailee uunituoreiden leivonnaisten tuoksu, kun siellä leivotaan asukkaille päiväkahvileivonnaisia tai sämpylöitä. 

Ruokalistaltamme löytyy paljon tuttuja perinteisiä ruokia, mutta joukossa on myös toisinaan uusia makuelämyksiä. Toteutamme mielellämme asiakkaiden ruokatoiveita. Erityisruokavaliot huomioimme tarpeen mukaan.

asumispalvelu, hoivakoti, palvelutalo, palvelukoti, senioripalvelu, vanhainkoti.9

Me täällä Marjatta-Säätiöllä arvostamme maukasta ja ravitsevaa ruokaa. Monipuolinen maistuva ruoka auttaa ylläpitämään sekä edistää hyvinvointia ja terveyttä. Ammattitaitoiset kokkimme valmistavat omassa keittiössämme päivittäin tarjoamamme ateriat. Usein keittiöstämme leijailee uunituoreiden leivonnaisten tuoksu, kun siellä leivotaan osastoille päiväkahvileivonnaisia tai sämpylöitä. 

Ruokalistaltamme löytyy paljon tuttuja perinteisiä ruokia, mutta joukossa on myös toisinaan uusia makuelämyksiä. Toteutamme mielellämme asiakkaiden ruokatoiveita. Erityisruokavaliot huomioimme tarpeen mukaan.

Teräsvaarisali

Teräsvaarisali on suljettuna 1.-31.7.2024. Salista voi kuitenkin noutaa lämpimän aterian arkisin klo 12.-12.30 välisenä aikana. Viikonlopun ateriat noudettavissa normaalisti ennakkotilauksella klo 12.-12.20 välisenä aikana. Kotiin tilatut ateriat toimitamme normaaliin tapaan. Avaamme ruokasalin jälleen 1.8.2024.

 

Arkipäivisin tarjoamme puuroa ja kahvia klo 8.-9.00. Aterian hinta on 2 euroa. Tule viettämään mukava ja rauhallinen aamupalahetki kanssamme!

Teräsvaarisaliin katamme arkisin klo 11.-13. lounaan. Lounaamme sisältää maittavan kotiruoan, kattavan salaattipöydän, leipää, ruokajuomana maitoa, piimää, vettä tai kotikaljaa sekä jälkiruoan ja kahvin. Tarjolla on joka päivä myös kasvisruoka. Lounaan hinta on 9,10 euroa ja palvelusopimusasiakkaille 8 euroa. Lounasvaihtoehtoja on kaksi, joista voi valita mieluisemman. Lounasravintolamme on kaikille avoin, tervetuloa herkuttelemaan! 

asumispalvelu, hoivakoti, palvelutalo, palvelukoti, senioripalvelu, vanhainkoti, ateriapalvelut,4

Ruokalistat

asumispalvelu, hoivakoti, palvelutalo, palvelukoti, senioripalvelu, vanhainkoti, ateriapalvelut,1
asumispalvelu, hoivakoti, palvelutalo, palvelukoti, senioripalvelu, vanhainkoti, ateriapalvelut,1

Kauppakassipalvelu

Keittiöstämme saa tilattua Marjatta-Säätiön asuntoihin kotiin toimitettuna peruselintarvikkeita. Joskus tarve voi tulla pikaisestikin, pyrimme toimittamaan mahdollisuuksien mukaan tuotteet jo saman päivän aikana. Toimitus erikseen tuotuna maksaa 5e.  Mikäli tuotteet tilataan lounasateriamme tuonnin yhteyteen, toimitus on maksuton. Käteistä rahaa et tarvitse, tuotteet laskutetaan kerran kuukaudessa jälkikäteen laskulla.

 

KAUPPAKASSIPALVELUN TILAAMINEN:

Kauppakassipalvelun voi tilata puhelimitse palvelupäälliköltä p. 050 434 3967 tai keittiöstä p. 050 911 9786.

Voit ladata alta kauppakassi lomakkeen ja toimittaa sen Teräsvaarisaliin keittiöhenkilökunnalle salin aukioloaikoina. Teräsvaarisalin osoite on Paimenentie 4.

Tai vaihtoehtoisesti voit täyttää alla olevan lomakkeen.

KAUPPAKASSIPALVELU, TILAUSLOMAKE

*Kahvileipä on laktoositon. Muista erityisruokavalioleivonnaisista laskutamme erikseen.

Palvelupaketit Maukas & Puhdas, sekä Maukas

Vuokran asukkaat valitsevat vuokrasopimuksen yhteydessä palvelupaketin. Näistä kaksi ovat Paketti Maukas & Puhdas sekä Paketti Maukas. Luethan näistä paketeista ja vuokra-asumisesta tarkemmin täältä.