Säätiö

kotisivupalkkiin 1

Meillä täällä Marjatta-Säätiöllä ikä koetaan plussaksi – mitä enemmän sitä parempi! Ajattelemme myös, etteivät kertyneet kilometrit ole esteenä virkeälle ja elämisen arvoiselle elämälle. Pyrimme mahdollistamaan sen kaikille asiakkaillemme ja asukkaillemme.

Tavoitteenamme on korkeatasoinen hoito ja palvelu sekä asukkaiden ja heidän omaistensa tyytyväisyys. Meille ilo, hymy ja huumori ovat tärkeitä asioita.

Jotta tuo kaikki on mahdollista on oltava monenlaista palvelua tarjolla. No, meillä on itsenäistä vuokra-asumista, johon saa halutessaan muun muassa ateria- ja siivouspalveluja sekä timanttisen kotihoidon avun.  Arkipäivisin voi osallistua mielenterveyspäiväyhteisön, Havu- tai Myyrastin, toimintaan niin on kavereita ja seuraa.

Ellei yksin asuminen oikein onnistu niin meillä on tarjolla turvallista ympäristöä vaihtamatta 38-paikkainen Leenakoti sekä kaksi 12-paikkaista ryhmäkotia, joissa jokaisessa on ammattitaitoinen henkilökunta ympäri vuorokauden. Näitä paikkoja pitää tiedustella Vantaan kaupungilta, sillä he sijoittavat asukkaat näihin yksiköihin.

Toiminnallamme on pitkät perinteet, mutta trimmaamme koneistoa koko ajan vastaamaan tämän päivän tarpeisiin. Marjatta-Säätiö (ent. Vanhusten Kotiapusäätiö) on perustettu jo vuonna 1972 ja siitä toiminta on vähitellen kasvanut. Havukeskuksessa (ent. Havukosken Palvelukeskus) piirissä on liki 200 vanhusta! Mutta vielä mahtuu joukkoon, tervetuloa!

Säätiön päättävänä elimenä on nelivuotiskaudeksi valittu hallitus. Kaudella 2016 – 2019 säätiön hallituksessa ovat: Pirjo Ala-Kapee-Hakulinen (puheenjohtaja), Jaakko Vastamäki (varapuheenjohtaja), Raimo Huvila, Erkki Laamanen, Pirkko Letto, Tessa Olin, Arja Saunamäki, Terhi Stevander sekä Kirsi Suvensalmi.

Sääntömme mahdollistavat lahjoitusten ja testamenttien vastaanottamisen. Marjatta Säätiö on voittoa tavoittelematon yhteisö ja kaikki liikenevät varat ohjataan toimintaan. Ilahdumme kovasti pienistäkin lahjoituksista!