Polkutoiminta

Polkutoiminta on osa Marjatta-Säätiön Myyrastin ja Havurastin toimintaa. Tarjoamme seniori-ikäisille yksilöllistä tukea ja ohjausta kotikäyntejä tehden, mutta usein myös hoidamme erilaisia asioita yhdessä asiakkaan kanssa. Toimintamme on täysin maksutonta ja luottamuksellista.

Mitä polkutoiminta sitten oikeastaan onkaan? Se riippuu asiakkaan tilanteesta, mutta toimimme joustavasti. Voimme esimerkiksi auttaa uuden harrastuksen löytämisessä, liikunnan lisäämisessä elämään, antaa digineuvontaa, auttaa asioinneissa tai palveluiden piiriin pääsemisessä. Voimme myös auttaa pienemmissäkin asioissa, kuten vaikkapa kaapin järjestelyssä. Asiakkuuden aikana tarjoamme tukea sekä seuraa, ja kanssamme voi myös käydä esimerkiksi ulkoilemassa.

Tavoitteenamme on, että seniori tulee kuulluksi ja kohdatuksi sellaisena kuin on. Toivomme myös, että saavutamme asiakkuuden ajaksi asetetut tavoitteet, oli kyse sitten pienemmistä tai suuremmista asioista.

Pyrimme edistämään toiminnallamme ikäihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia ja mielekästä elämää. Pyrimme myös tuomaan iloa ja sisältöä asiakkaan elämään hänen toiveistaan ja tarpeistaan lähtien arvostavan kohtaamisen kautta. 

Asiakkuus voi olla lyhyt tai pidempi, mutta maksimissaan kuuden kuukauden kestoinen. Tyypillinen tapaamistiheys on noin kerran kahdessa viikossa muutaman tunnin kerrallaan.

Toiminta-aluettamme on Koivukylän ja Myyrmäen suuralueet. Toimintaamme rahoittaa STEA sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialue.

Ota yhteyttä polkutoiminnan ohjaajaan! Hän on tavoitettavissa klo 9-15.

asumispalvelu, hoivakoti, palvelutalo, palvelukoti, senioripalvelu, vanhainkoti.9

Hei Sinä Myyrmäessä ja Koivukylässä/Havukoskella asuva seniori-ikäinen! Kaipaatko ystäviä, sisältöä elämääsi tai koetko elämässäsi olevan sellaisia haasteita, johon tarvitset apua? Onpa sitten kyseessä pieni tai suurempi asia, me olemme täällä juuri sinua varten!

Polkutoiminta on osa Marjatta-Säätiön Havurastin ja Myyrastin toimintaa. Polkutoiminnan tavoitteena on etsiä ja löytää apua tarvitsevia 65-vuotiaita tai sitä vanhempia ihmisiä Vantaan Koivukylän/Havukosken sekä Myyrmäen alueilla. Tarjoamme maksutonta yksilöllistä tukea ja ohjausta. 

Pyrimme edistämään toiminnallamme ikäihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia ja mielekästä elämää. Pyrimme myös tuomaan iloa ja sisältöä asiakkaan elämään hänen toiveistaan ja tarpeistaan lähtien arvostavan kohtaamisen kautta. 

Teemme työtämme asiakkaan rinnalla kulkien, luottamuksella ja keskitymme laadukkaaseen asiakaspalveluun.

asumispalvelu, hoivakoti, palvelutalo, palvelukoti, senioripalvelu, vanhainkoti, polkutoiminta.jpg

Polkuohjaajan yhteystiedot

Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme!

Stea sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tukevat toimintaamme