Liikuntaryhmät

 

Havukeskuksen ryhmät kevät -19: Tulostettava versio

 

Kevään 2019 liikuntaryhmät
Liikuntaryhmien osallistumismaksu kaudelta on 25€ ryhmä ja allasjumppa 50€ kausi. Ohjaaja Kirsi Haverinen (050 302 9073) ottaa ilmoittautumisia vastaan arkiaamuisin klo 8 – 9. Ohjauskertoja ei korvata sairastumisen tai ohjaajista riippumattomista syistä. Muu- toksista pyritään ilmoittamaan ajoissa. Jos asiakas on kolme kertaa peräkkäin pois ryh- mästä ilmoittamatta ohjaajalle, hänen tilalleen voidaan ottaa toinen asiakas. Virkussa aloittaa uusi työntekijä 7.1.2019 fysioterapeutti, Jenna Tiilikainen.

”Hyvän olon” ryhmä maanantaisin klo 15 – 15.45
Rentoudutaan, tehdään kehonhahmotus harjoituksia, syvävenytellään, kokeillaan pilatesia ja joogaa sekä opitaan hierontatekniikoita. Virkkula, Paimenentie 4.

Ohjattu kuntosaliryhmä tiistaisin klo 12 ja keskiviikkoisin klo 11
Ryhmässä suoritetaan alkulämmittely ja loppuvenyttelyt yhdessä. Jokaiselle tehdään oma harjoitteluohjelma jota toteutetaan kuntosalilaitteilla. Kuntosali, Paimenentie 4.
Voi Hyvin ryhmä tiistaisin klo 14
Lempeää, rauhallista ja pehmeää terveysliikuntaa. Liikesarjat ovat helppoja ja sopivat sekä naisille että miehille. Virkkula, Paimenentie 4.
Allasjumpat torstaisin klo 14-15.45 ja perjantaisin klo 13-14.45
Jumppa veden vastusta hyväksi käyttäen, kesto 30 minuuttia. Ohjaus sisältää alkuläm-mittelyn, lihaskunto-osuuden ja loppuvenyttelyn. Käytämme myös erilaisia vesiliikun-tavälineitä. Terapia-allasosasto, Paimenentie 4.

Teemajumppa perjantaisin klo 10
Monipuolinen fyysistä suorituskykyä ylläpitävä eri aihealueista koostuva jumppa.  Virkkula, Paimenentie 4.

Tasapainoryhmä perjantaisin klo 11
Ryhmässä harjoitetaan vartalon suoja- ja oikaisureaktioita, kehon liikkuvuutta, varta- lon hallintaa sekä lihasvoimaa. Virkkula, Paimenentie 4.