Liikuntaryhmät

Syyskausi 2021 alkaa viikolla 35!

Iloisia uutisia lähialueen seniorit! Pääsemme aloittamaan syyskauden ryhmät normaalisti.  Seuraamme kuitenkin myös jatkuvasti koronatilannetta ja näin ollen tilanteen niin vaatiessa kausi voidaan keskeyttää. Huomoithan, että ohjauskertoja ei korvata sairastumisen tai ohjaajista riippumattomista syistä. Toivotaan, että tilanne pysyy hyvänä ja saamme toteuttaa syksyn ryhmät ilman poikkeustilanteita. Kuntosalilaitteet sekä muut liikuntavälineet desinfioimme aina ryhmän jälkeen.

Liikuntaryhmien osallistumismaksu kaudelta on 25€ (sisältää 12 ryhmäkertaa). Ohjaajat Kirsi Haverinen (050 302 9073) ja fysioterapeutti Jenna Tiilikainen (050 475 0021) ottavat ilmoittautumisia vastaan arkiaamuisin klo 8 – 9.  Muutoksista pyritään ilmoittamaan ajoissa. Jos asiakas on kolme kertaa peräkkäin pois ryhmästä ilmoittamatta ohjaajalle, hänen tilalleen voidaan ottaa toinen asiakas. 

PIDÄTHÄN HUOLTA OMALTA OSALTASI RYHMÄÄN TULLESSASI SEKÄ KOKO RYHMÄN AJAN HYVÄSTÄ KÄSIHYGIENIASTA, 2METRIN TURVAVÄLEISTÄ SEKÄ MASKIN KÄYTÖSTÄ AINA MUULLOIN KUIN LIIKUNTASUORITUKSEN AIKANA. ETHÄN MYÖSKÄÄN TULE KIPEÄNÄ RYHMIIN! TÄLLÄ TAVOIN VOIMME PARHAITEN ENNALTAEHKÄISTÄ TARTUNTOJA. 👍

Liikuntaryhmämme ovat: 

”Hyvän olon” ryhmä maanantaisin klo 14 – 14.45 
Rentoudutaan, tehdään kehonhahmotus harjoituksia, syvävenytellään, harjoitellaan pilatesia ja joogaa sekä opitaan hierontatekniikoita. Virkkula, Paimenentie 4.

Ohjattu kuntosaliryhmä tiistaisin klo 11 ja keskiviikkoisin klo 11
Ryhmässä suoritetaan alkulämmittely ja loppuvenyttelyt yhdessä. Jokaiselle tehdään oma harjoitteluohjelma jota toteutetaan kuntosalilaitteilla. Kuntosali, Paimenentie 4.
 
 

Teemajumppa perjantaisin klo 10
Monipuolinen fyysistä suorituskykyä ylläpitävä eri aihealueista koostuva jumppa.

HUOM: Aloitamme syyskauden sääävarauksella ulkona, Rautkallion asukaspuistossa

(Vanha Rekolantie 6)

Tasapainoryhmä perjantaisin klo 11
Ryhmässä harjoitetaan vartalon suoja- ja oikaisureaktioita, kehon liikkuvuutta, vartalon hallintaa sekä lihasvoimaa. Virkkula, Paimenentie 4.

 

Maksuttomat ryhmät:

* Keskiviikkoisin Havurastin tuolijumppa klo 13
Torstaisin Havurastin liikkuen  luonnossa- ryhmä klo 10.30
Torstaisin ystäväkerho Havunneulassa klo 12.00 

Tervetuloa rohkeasti mukaan toimintaamme ja saamaan samalla uusia ystäviä sekä virikkeitä niin mielelle kuin keholle!

Tässä alla vielä liikuntaryhmien ohjelma lukujärjestyksen muodossa: