Ruokalista

RUOKALISTA 18.2.-24.2.2019

MA      KESÄKEITTO (L,G)

KAALIKÄÄRYLEET (L,G)

HEDELMÄ (L, G)

 

TI       JUURESSOSEKEITTO (L,G)

BROILERIKIUSAUS (L,G)

MANSIKKA-BANAANISMOOTHIE (L,G)

 

KE       KASVISPIIRAKKA (L)

NAKKIKEITTO (L,G)

TALKKUNAHYVE (L)

 

TO      PURJO-PERUNASOSEKEITTO (L,G)

KALAMUREKE, KERMAVIILIKASTIKE

JA PINAATTI-PERUNASOSE(L,G)

OMENAPIIRAKKA JA KAHVI (L)

PE       KASVISSOSEKEITTO (L,G)

SIANLIHAKASTIKE, PERUNAT (L,G)
APPELSIINIKIISSELI (L,G)

 

LA       KALAKEITTO (L,G)

OHUKAISET JA HILLO

 

SU       KARJALANPAISTI JA PERUNAT(L,G)

JÄÄTELÖ (VL,G)

sivua päivitetään…