Ateriapalvelu

KOTIIN TOIMITETTAVAT ATERIAT:

Meiltä voit tilata lounasruoan kotiin toimitettuna ajalla 7.12.20-26.2.2021.  Lounaaseen sisältyy lämmin ruoka, salaatti, jälkiruoka sekä leipä. Aterioita toimitamme Marjatta-Säätiön alueella oleviin asuntoihin. Aterian hinta on 9e, palvelusopimusasiakkaille 8e. Ateriat toimitamme klo 11.30-12.30 välisenä aikana. 

Mikäli haluat tilata kokeilujakson aikana joko itsellesi tai omaisellesi ateriat, ole yhteydessä Reeta Blomqvistiin p. 050 43434 967 tai Karina Sieppiin p. 050 3373 173. 

LOUNASRAVINTOLA TERÄSVAARISALI:

Aamupala on arkisin klo 8.-9.00, jolloin tarjolla aamupuuro ja kahvi hintaan 2 €. Puuro vaihtelee päivittäin ja on katsottavissa ruokalistaltamme.

Lounas on klo 11.-13.00. Tarjolla on pääruoka hintaan 8€ sekä kasvisvaihtoehto 6€. Lisäksi voit halutessasi syödä salaattipöydästä salaatin ja pyytää proteiinilisän keittiöstä. Salaatin hinta on 6€. Kaikki ateriat sisältävät jälkiruoan sekä kahvin. Erityisruokavaliot valmistamme ennakkotilauksesta.

Viikonloppuisin sali on suljettu. Voit kuitenkin noutaa lämpimän lounaan kotiin. Aterian voi tilata ja maksaa etukäteen Teräsvaarisalin kassalla. Tilattu ateria noudetaan lauantaisin ja sunnuntaisin ravintolasalin aulasta klo 12.-12.20 välisenä aikana.

Meiltä voi ostaa myös ruokalippuja lahjaksi läheiselle, kysy lisää henkilökunnalta!

Lounasravintolan palvelut ovat kaikille avoimia, tervetuloa ruokailemaan!

Katso ruokalista tästä.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on kuva-sali.jpg

TILAUSTARJOILUT:

Teemme tilauksesta täytekakut, voileipäkakut, suolaiset piirakat ja muut leivonnaiset. Kysythän tarjousta myös koulutus ja -kokoustarjoiluista. Tilaukset toivomme  viimeistään 5 arkipäivää ennen haluttua toimituspäivää. Lisätietoja ja tilauksen voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen reeta.blomqvist@marjattasaatio.fi tai p. 0504343967.

Tilaustarjoiluhinnasto