Ateriapalvelu

ATERIAPALVELUT

Havukeskuksen keittiöllä valmistamme herkulliset ja ravitsevat ruoat asiakkaillemme. Lounasravintola on avoin kaikille joka päivä. Teräsvaarisalissa lounas tarjolla arkisin klo 11- 13 ja viikonloppuisin 11-12.30. TERVETULOA!

Tilauksesta valmistamme täytekakut, voileipäkakut, suolaiset piirakat ja muut leivonnaiset. Koulutus ja -kokoustarjoilut joustavasti. (Tilaukset 5 arkipäivää ennen haluttua päivää).

RUOKALISTA vko 7 (11.2.-17.2.2019)

11.2. Kukkakaalisosekeitto, Mantelikala ja perunasose, Hedelmä

12.2. Kesäkurpitsavuoka, Gulassikeitto ja rieska, Ruusunmarjarahka

13.2. Sienikeitto, Jauheliha-perunasoselaatikko, Mustikkakiisseli

14.2. Bataattisosekeitto, Lihakepakot, kastike ja perunasose, Ystävänpäiväleivos ja kahvi

15.2. Kasvis-sosekeitto, Omenainen broilerpata, riisi/ peruna, Persikkakiisseli

16.2. Jauheliha-kaalikeitto, Hedelmärahka

17.2. Burgundinpata, perunasose, Brunbergin suukko

 

RUOKALISTA vko 8 (18.2.-24.2.2019)

18.2. Kesäkeitto, Kaalikääryleet, kastike ja perunat, Hedelmä

19.2. Juuressosekeitto, Broilerikiusaus, Mansikka-banaanismoothie

20.2. Kasvispiirakka, Nakkikeitto ja sämpylä, Talkkunahyve

21.2.Purjo-perunasosekeitto, Kalamureke, kermaviilikastike ja pinaatti-perunasose, Omenapiirakka ja kahvi

22.2 Kasvissosekeitto, Sianlihakastike ja perunat, Appelsiinikastike

23.2. Kalakeitto, Ohukaiset ja hillo

24.2. Karjalanpaisti ja perunat, Jäätelö