Ateriapalvelu

 

Koronavirustilanteesta johtuen Teräsvaarisali on suljettu 2.8.2020 saakka. Avaamme salin jälleen 3.8.2020. Sali on avoinna ma-pe 11.-13.00, viikonloppuisin suljettu. Viikonlopun aterian voi tilata ja maksaa etukäteen Teräsvaarisalin kassalla. Tilattu ateria noudetaan lauantaisin ja sunnuntaisin ravintolasalin aulasta klo 12.-12.20.

Nähdään elokuussa lounaalla!

 

Mikäli asutte säätiön alueella ja tarvitsette aterioita kotiin 2.8. saakka, ottakaa yhteyttä palvelupäällikkö Reeta Blomqvistiin p. 050 4343967, niin sovitaan tarkemmin toimintatavoista. Teräsvaarisalin avaamisen jälkeen 3.8. alkaen emme toimita enää aterioita kotiin, mutta myymme salista aterioita myös mukaan otettavaksi. 

 

 

 

 

ATERIAPALVELUT

Havukeskuksen keittiöllä valmistamme herkulliset ja ravitsevat ruoat asiakkaillemme. Lounasravintola Teräsvaarisali on avoin kaikille joka päivä.

Aloita aamusi terveellisellä aamupuurolla! Puuro on tarjolla arkiaamuisin klo 8.-9.00. Puuro vaihtelee päivittäin, tarjolla olevaan puuron voit tarkistaa ruokalistalta. Puuro sekä aamukahvi maksaa 2 e.

Maukas lounas on tarjolla arkisin klo 11 – 13 ja viikonloppuisin 11 – 12.30. Lounas maksaa 8 €, kasvisruoka tai ruokaisa salaatti 6 €. Molemmat ateriat sisältävät jälkiruoan sekä kahvin.

TERVETULOA!

Katso ruokalista tästä.

Ilahduta läheisiäsi merkkipäivänä ruokalahjalla. Myymme ruokalippuja, joita voit antaa lahjaksi hänellekin, jolla on jo kaikkea!

Teemme tilauksesta täytekakut, voileipäkakut, suolaiset piirakat ja muut leivonnaiset. Kysythän tarjousta myös koulutus ja -kokoustarjoiluista. Tilaukset toivomme  viimeistään 5 arkipäivää ennen haluttua toimituspäivää. Lisätietoja ja tilauksen voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen reeta.blomqvist@marjattasaatio.fi tai p. 0504343967.

 

Tilaustarjoiluhinnasto