Ateriapalvelu

TERÄSVAARISALI SULJETTU 8.3.-18.4.2021

Suljemme hallituksen ohjeistuksen mukaisesti ruokasalin kolmen viikon ajaksi. Aamupuuron myynti lopetetaan tuona aikana, mutta lounasta on mahdollisuus ostaa mukaan.

Viikonloppuruokien osalta käytäntö säilyy ennallaan, ateriat tilataan ja maksetaan etukäteen. Pyydämme jatkossa tilaamaan myös arkisin ateriat etukäteen, jotta saamme aterioiden noudon sujuvaksi. 

  • Pyydämme tekemän tilauksen edellisenä arkipäivänä klo 13. mennessä
  • Tilaukset voi tehdä alla olevalla tilauslomakkeella, ruokasalissa henkilökunnalle tai soittamalla keittiöön p. 050 911 9786 tai Reeta Blomqvistille op. 050 4343 967
  • Nouda ja maksa ateria Teräsvaarislista klo 12.-12.30 välisenä aikana. 
  • Aterioita voi noutaa kuka vain, ei tarvitse asua säätiön alueella
  • Lounaan hinnat säilyvät ennallaan, pääruoka 8e (palvelusopimusasiakkaat 7e) ja kasvisruoka 6e.

Toimitamme edelleen aterioita kotiin Marjatta-Säätiön alueella asuville. Hinta on 8 e/ ateria ja ateria toimitetaan 11.30-12.30 välisenä aikana.

Aterioiden tilauslomake 

 

KOTIIN TOIMITETTAVAT ATERIAT:

Meiltä voit tilata lounasruoan kotiin toimitettuna ajalla 30.5.2021 saakka.  Lounaaseen sisältyy lämmin ruoka, salaatti, jälkiruoka sekä leipä. Aterioita toimitamme Marjatta-Säätiön alueella oleviin asuntoihin. Aterian hinta on 9e, palvelusopimusasiakkaille 8e. Ateriat toimitamme klo 11.30-12.30 välisenä aikana. 

Mikäli haluat tilata kokeilujakson aikana joko itsellesi tai omaisellesi ateriat, ole yhteydessä Reeta Blomqvistiin p. 050 43434 967 tai Karina Sieppiin p. 050 3373 173. 

LOUNASRAVINTOLA TERÄSVAARISALI:

Aamupala on arkisin klo 8.-9.00, jolloin tarjolla aamupuuro ja kahvi hintaan 2 €. Puuro vaihtelee päivittäin ja on katsottavissa ruokalistaltamme.

Lounas on klo 11.-13.00. Tarjolla on pääruoka hintaan 8€ (palvelusopimusasiakkaat 7€) sekä kasvisvaihtoehto 6€. Lisäksi voit halutessasi syödä salaattipöydästä salaatin ja pyytää proteiinilisän keittiöstä. Salaatin hinta on 6€. Kaikki ateriat sisältävät jälkiruoan sekä kahvin. Erityisruokavaliot valmistamme ennakkotilauksesta.

Viikonloppuisin sali on suljettu. Voit kuitenkin noutaa lämpimän lounaan kotiin. Aterian voi tilata ja maksaa etukäteen Teräsvaarisalin kassalla. Tilattu ateria noudetaan lauantaisin ja sunnuntaisin ravintolasalin aulasta klo 12.-12.20 välisenä aikana.

Meiltä voi ostaa myös ruokalippuja lahjaksi läheiselle, kysy lisää henkilökunnalta!

Lounasravintolan palvelut ovat kaikille avoimia, tervetuloa ruokailemaan!

Katso ruokalista tästä.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on kuva-sali.jpg

TILAUSTARJOILUT:

Teemme tilauksesta täytekakut, voileipäkakut, suolaiset piirakat ja muut leivonnaiset. Kysythän tarjousta myös koulutus ja -kokoustarjoiluista. Tilaukset toivomme  viimeistään 5 arkipäivää ennen haluttua toimituspäivää. Lisätietoja ja tilauksen voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen reeta.blomqvist@marjattasaatio.fi tai p. 0504343967.

Tilaustarjoiluhinnasto