Ateriapalvelu

ATERIAPALVELUT

Havukeskuksen keittiöllä valmistamme herkulliset ja ravitsevat ruoat asiakkaillemme. Lounasravintola Teräsvaarisali on avoin arkisin klo 11.-13.00. Viikonloppuisin sali on suljettu. Viikonlopun aterian voi tilata ja maksaa etukäteen Teräsvaarisalin kassalla. Tilattu ateria noudetaan lauantaisin ja sunnuntaisin ravintolasalin aulasta klo 12.-12.20 välisenä aikana. Lounas maksaa 8 €, kasvisruoka tai ruokaisa salaatti 6 €. Molemmat ateriat sisältävät jälkiruoan sekä kahvin.

Aloita aamusi terveellisellä aamupuurolla! Puuro on tarjolla arkiaamuisin klo 8.-9.00. Puuro vaihtelee päivittäin, tarjolla olevaan puuron voit tarkistaa ruokalistalta. Puuro sekä aamukahvi maksaa 2 e.

TERVETULOA!

Katso ruokalista tästä.

Ilahduta läheisiäsi merkkipäivänä ruokalahjalla. Myymme ruokalippuja, joita voit antaa lahjaksi hänellekin, jolla on jo kaikkea!

Teemme tilauksesta täytekakut, voileipäkakut, suolaiset piirakat ja muut leivonnaiset. Kysythän tarjousta myös koulutus ja -kokoustarjoiluista. Tilaukset toivomme  viimeistään 5 arkipäivää ennen haluttua toimituspäivää. Lisätietoja ja tilauksen voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen reeta.blomqvist@marjattasaatio.fi tai p. 0504343967.

 

Tilaustarjoiluhinnasto