Ateriapalvelu

 

Koronavirustilanteesta johtuen Teräsvaarisali on suljettu ainakin 31.7.2020 saakka.

Mikäli asutte säätiön alueella ja tarvitsette aterioita kotiin, ottakaa yhteyttä palvelupäällikkö Reeta Blomqvistiin p. 050 4343967, niin sovitaan tarkemmin toimintatavoista.  

 

 

 

 

ATERIAPALVELUT

Havukeskuksen keittiöllä valmistamme herkulliset ja ravitsevat ruoat asiakkaillemme. Lounasravintola Teräsvaarisali on avoin kaikille joka päivä.

Aloita aamusi terveellisellä aamupuurolla! Puuro on tarjolla arkiaamuisin klo 8.-9.00. Puuro vaihtelee päivittäin, tarjolla olevaan puuron voit tarkistaa ruokalistalta. Puuro sekä aamukahvi maksaa 2 e.

Maukas lounas on tarjolla arkisin klo 11 – 13 ja viikonloppuisin 11 – 12.30. Lounas maksaa 8 €, kasvisruoka tai ruokaisa salaatti 6 €. Molemmat ateriat sisältävät jälkiruoan sekä kahvin.

TERVETULOA!

Katso ruokalista tästä.

Ilahduta läheisiäsi merkkipäivänä ruokalahjalla. Myymme ruokalippuja, joita voit antaa lahjaksi hänellekin, jolla on jo kaikkea!

Teemme tilauksesta täytekakut, voileipäkakut, suolaiset piirakat ja muut leivonnaiset. Kysythän tarjousta myös koulutus ja -kokoustarjoiluista. Tilaukset toivomme  viimeistään 5 arkipäivää ennen haluttua toimituspäivää. Lisätietoja ja tilauksen voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen reeta.blomqvist@marjattasaatio.fi tai p. 0504343967.

 

Tilaustarjoiluhinnasto