Leenakoti

Koronatartuntojen määrä on noussut uudellamaalla, joudumme tiukentamaan omaisten vierailuihin liittyviä sääntöjä 1.10. alkaen samanlaisiksi, kuin ne olivat keväällä.

Jos suunnittelette vierailua hoivayksikössämme, sopikaa asiasta ensin yksikön henkilökunnan kanssa.

  • omaisten vierailut eivät ole saattohoitoa lukuun ottamatta sallittuja sisätiloissa
  • asukkaiden vierailut yksikön ulkopuolella ovat myös vältettäviä, ellei asiointi liity terveyden/sairauden hoitoon ja ole välttämätön. Välttämättömäksi katsotaan myös esim. hautajaiset tms.
  • vierailujen tulee tapahtua ennalta sovitusti ulkona, turvavälit huomioiden
  • fyysinen koskettaminen ei ole sallittua ja omaisella on oltava maski

Olemme pikavauhtia järjestämässä tiloja omaisten vierailuille sisätiloissa, informoimme tästä lisää myöhemmin.

Leenakoti tarjoaa tehostettua asumispalvelua pääsääntöisesti muistisairaille asiakkaille kodinomaisessa ja turvallisessa ympäristössä. Asiakaspaikkoja on yhteensä 53 kolmessa eri tiimissämme – Helmi, Onni ja Taimi.

Tavoitteenamme on, että asiakkaat voivat asua Leenakodissa elämänsä loppuun asti, jokaisen asiakkaan yksilöllisiä tarpeita ja yksilöllisyyttä kunnioittaen.

Asiakkaan hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemisesta vastaa Leenakodin koulutettu henkilökunta. Jokaiselle asiakkaalle laaditaan yksilöllinen hoito- ja palvelusuunnitelma asiakkaan elämänkaarta kunnioittaen, jossa kuntouttavaa työotetta ei olla unohdettu. Sosiokulttuurista toimintaa tapahtuu niin Leenakodissa kuin säätiömme muissa toimipisteissä, joihin asiakkaamme voivat osallistua.

Leenakodissa korostuu yhteisöllisyys; teemme kiinteästi yhteistyötä vapaaehtoisten toimijoiden sekä asiakkaidemme omaisten ja läheisten kanssa.

Tervetuloa tutustumaan!

Tiedustelut:
Leenakodin vastaava
Eteläinen Rastitie 12 / Paimenentie 4,  01360 VANTAA

050 441 7579

Leenakoti
050 302 8929 (Onni)
050 302 5574 (Helmi)
050 470 2238 (Taimi)