Leenakoti

OHJE TAPAAMISILLE JOULUN JA UUDEN VUODEN YMPÄRILLE

Pyhien aika tulee olemaan poikkeuksellinen meille kaikille tänä vuonna. Toivomme hartaasti uuden vuoden tuovan helpotusta tähän viruksen varjostamaan arkeen. Tässä päivitetty ohje läheistapaamisiin.

19.12.20 alkaen on mahdollista vierailla yksiköissämme asukasta  tapaamassa. Tapaamiseen saa tulla 1 läheinen / asukas kerrallaan ja tapaamisaika on noin 15 minuuttia. Tapaaminen sovitaan etukäteen, jotta henkilökunta pystyy varmistamaan, ettei päällekkäisiä tapaamisia yksikköön tule.

Vierailijan tulee olla terve ja hänen täytyy käyttää maskia. Vierailijan tulee siirtyä suoraan asukkaan huoneeseen ja pestä siellä kädet.

Henkilökunta opastaa ja auttaa läheistä käsihygienian toteuttamisessa sekä suojainten käytössä, jos se on tarpeen. Muualla yksikössä liikkuminen on kielletty. Asukkaaseen tulee pitää 2 m turvaväli eikä valitettavasti koskettaa saa.

Pyydämme pitämään mielessä myös muut vaihtoehtoiset tapaamismuodot kuten ulkoilu (tällöinkin on oltava maski ja turvaväliä tulee pyrkiä noudattamaan) ja videopuhelut. Henkilökunta auttaa sopivan tapaamismuodon löytämisessä.

Tänä vuonna ei valitettavasti kotilomat / vierailut onnistu, mutta toivottavasti kaikille löytyy sopiva tapa tervehtiä asukkaitamme pyhien aikana.

 

Leenakoti tarjoaa tehostettua asumispalvelua pääsääntöisesti muistisairaille asiakkaille kodinomaisessa ja turvallisessa ympäristössä. Asiakaspaikkoja on yhteensä 53 kolmessa eri tiimissämme – Helmi, Onni ja Taimi.

Tavoitteenamme on, että asiakkaat voivat asua Leenakodissa elämänsä loppuun asti, jokaisen asiakkaan yksilöllisiä tarpeita ja yksilöllisyyttä kunnioittaen.

Asiakkaan hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemisesta vastaa Leenakodin koulutettu henkilökunta. Jokaiselle asiakkaalle laaditaan yksilöllinen hoito- ja palvelusuunnitelma asiakkaan elämänkaarta kunnioittaen, jossa kuntouttavaa työotetta ei olla unohdettu. Sosiokulttuurista toimintaa tapahtuu niin Leenakodissa kuin säätiömme muissa toimipisteissä, joihin asiakkaamme voivat osallistua.

Leenakodissa korostuu yhteisöllisyys; teemme kiinteästi yhteistyötä vapaaehtoisten toimijoiden sekä asiakkaidemme omaisten ja läheisten kanssa.

Tervetuloa tutustumaan!

Tiedustelut:
Leenakodin vastaava Jaana Sääsk
Eteläinen Rastitie 12 / Paimenentie 4,  01360 VANTAA
050 441 7579
Leenakoti
050 302 8929 (Onni)
050 302 5574 (Helmi)
050 470 2238 (Taimi)