Havukoti ja Mäntykoti

OHJE TAPAAMISILLE JOULUN JA UUDEN VUODEN YMPÄRILLE

Pyhien aika tulee olemaan poikkeuksellinen meille kaikille tänä vuonna. Toivomme hartaasti uuden vuoden tuovan helpotusta tähän viruksen varjostamaan arkeen. Tässä päivitetty ohje läheistapaamisiin.

19.12.20 alkaen on mahdollista vierailla yksiköissämme asukasta  tapaamassa. Tapaamiseen saa tulla 1 läheinen / asukas kerrallaan ja tapaamisaika on noin 15 minuuttia. Tapaaminen sovitaan etukäteen, jotta henkilökunta pystyy varmistamaan, ettei päällekkäisiä tapaamisia yksikköön tule.

Vierailijan tulee olla terve ja hänen täytyy käyttää maskia. Vierailijan tulee siirtyä suoraan asukkaan huoneeseen ja pestä siellä kädet.

Henkilökunta opastaa ja auttaa läheistä käsihygienian toteuttamisessa sekä suojainten käytössä, jos se on tarpeen. Muualla yksikössä liikkuminen on kielletty. Asukkaaseen tulee pitää 2 m turvaväli eikä valitettavasti koskettaa saa.

Pyydämme pitämään mielessä myös muut vaihtoehtoiset tapaamismuodot kuten ulkoilu (tällöinkin on oltava maski ja turvaväliä tulee pyrkiä noudattamaan) ja videopuhelut. Henkilökunta auttaa sopivan tapaamismuodon löytämisessä.

Tänä vuonna ei valitettavasti kotilomat / vierailut onnistu, mutta toivottavasti kaikille löytyy sopiva tapa tervehtiä asukkaitamme pyhien aikana.

Havukoti ja Mäntykoti ovat ryhmäkoteja  psyykkisesti sairaille vanhuksille. Kummatkin
ryhmäkodit ovat tehostetun asumispalvelun hoitoyksiköitä.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii asukkaidemme hyvästä hoidosta ja huolenpidosta. Ryhmäkotien kulmakiviä ovat yksilöllisyys, yhteisöllisyys, toiminnallisuus, kuntouttava työote sekä mielenterveyttä tukeva hoitotyö.

Yhteisissä tiloissa elämme elämän makuista arkea.
ryhmis1

ryhmis2

Havukoti, Paimenentie 2, 3 krs,  01360 VANTAA, 050 434 3962
Mäntykoti, Paimenentie 2, 2 krs, 01360 VANTAA, 050 911 9742