Tehostettu asumispalvelu

HUOM: Valkeakosken Wäinämöinen noudattaa Valkeakosken kaupungin ohjeistusta, katso päivitetyt vierailuohjeet Wäinämöisen lehdellä olevasta linkistä.

OHJE HAVUKESKUKSEN HOIVAYKSIKÖIDEN TAPAAMISILLE

Tapaamiseen saa tulla 1 läheinen / asukas kerrallaan ja tapaamisaika on noin 15 minuuttia. Tapaaminen sovitaan etukäteen, jotta henkilökunta pystyy varmistamaan, ettei päällekkäisiä tapaamisia yksikköön tule.

Vierailijan tulee olla terve ja hänen täytyy käyttää maskia. Vierailijan tulee siirtyä suoraan asukkaan huoneeseen ja pestä siellä kädet.

Henkilökunta opastaa ja auttaa läheistä käsihygienian toteuttamisessa sekä suojainten käytössä, jos se on tarpeen. Muualla yksikössä liikkuminen on kielletty. Asukkaaseen tulee pitää 2 m turvaväli eikä valitettavasti koskettaa saa.

Pyydämme pitämään mielessä myös muut vaihtoehtoiset tapaamismuodot kuten ulkoilu (tällöinkin on oltava maski ja turvaväliä tulee pyrkiä noudattamaan) ja videopuhelut. Henkilökunta auttaa sopivan tapaamismuodon löytämisessä.

Tänä vuonna ei valitettavasti kotilomat / vierailut onnistu, mutta toivottavasti kaikille löytyy sopiva tapa tervehtiä asukkaitamme pyhien aikana.

 

Tavoitteenamme on, että asiakkaat voivat asua tehostetun asumispalvelun yksikössä elämänsä loppuun asti, jokaisen asiakkaan yksilöllisiä tarpeita ja yksilöllisyyttä kunnioittaen.

Tehostetun asumispalvelun yksikössä korostuu yhteisöllisyys; teemme kiinteästi yhteistyötä vapaaehtoisten toimijoiden sekä asiakkaidemme omaisten ja läheisten kanssa.

Alla olevista linkeistä pääset tehostetun asumispalvelun yksiköiden sivuille.

Hoivakoti Wäinämöinen

Leenakoti

Havukoti ja Mäntykoti