Vko 16 ūüĆě‚ĚĄūüíß

Huhtikuussa humahtaa. Nyt humahti ainakin takatalvi. Onneksi ehditiin nauttia jo kuitenkin melko l√§mpimist√§kin kev√§tilmoista sek√§ auringon paisteesta t√§t√§ ennen. Niin se vaan on, ett√§ ei Suomeen kes√§√§ tule ennen kunnon takatalvea. ūüėČ T√§m√§n viikon aikana monen tiimin asukkaat ovat ulkoillessaan jo n√§hneet valkovuokkojakin! My√∂s leskenlehti√§ ja sinivuokkoja on n√§kynyt ja t√§t√§ kukkaloistoa on oltu ihastelemassa milloin mill√§kin porukalla.

Marjatta s√§√§ti√∂n rastitoiminnan Polku- projekti on startannut vauhdikkaasti 

Hei kaikille l√∂yt√§v√§n seniority√∂n Polku-projektista! Projekti on k√§ynnistynyt vauhdikkaasti ja suunta n√§ytt√§√§ valoisalta. Olemme siis Iina Madubuike ja Emilia Pitk√§l√§ ja ty√∂skentelemme Polku-projektissa ty√∂parina.  Polku-projektin tavoitteena on etsi√§ ja l√∂yt√§√§ pienempien ja suurempien el√§m√§n haasteiden kanssa kamppailevia ik√§ihmisi√§, esimerkiksi syrj√§ytymisvaarassa olevia, palveluverkostojen ulkopuolelle j√§√§neit√§, yhteis√∂ist√§ ja palveluista tietoa kaipaavia, yksin√§isi√§, seuraa tai ulkoilua tai kauppa-apua kaipaavia. Aina asiakassuhde ei tarvitse olla pitk√§, vaan se voi olla lyhytkin kohtaaminen. Meit√§ voi l√§hesty√§ pienill√§kin arjen asioilla! Meille on t√§rke√§√§ asiakkaan yksil√∂llinen tuki ja arvostava kohtaaminen. Asiakkaat voivat olla i√§lt√§√§n 65-vuotiaita tai sit√§ vanhempia. 

Projektimme on osa rastien toimintaa ja se on matalan kynnyksen toimintaa. Toimimme Havukoskella, Koivukyl√§ss√§ ja Myyrm√§en alueilla. Toimintaamme rahoittaa STEA. Projektimme alkoi maaliskuun alusta ja kest√§√§ ainakin vuoden 2021 loppuun saakka.  Toimintamme on asiakkaille t√§ysin maksutonta. 

Olemme jo l√∂yt√§neet asiakkaita projektiimme, verkostoituneet eri tahojen kanssa ja laajennamme asiakaskuntaa. T√§rkeint√§ meille on se, ett√§ jokainen asiakas kokisi, ett√§ me olemme t√§√§ll√§ juuri h√§nt√§ varten ja me v√§lit√§mme h√§nest√§ juuri sellaisena kuin h√§n on. Kev√§√§n ollessa pitk√§ll√§, aiomme jatkaa aktiivisesti verkostoty√∂skentely√§ ja l√∂yt√§√§ uusia yhteisty√∂n muotoja. Aiomme my√∂s aloittaa jalkautuvan ty√∂n kokeilut. Voimme esimerkiksi kohdata ihmisi√§ kadulla ja kertoa projektistamme. Lis√§ksi mainosten jakaminen asuntoihin voisi olla hyv√§ tapa kertoa toiminnastamme. Jo t√§h√§n asti on tullut sellainen olo, ett√§ t√§llaiselle joustavalle palvelulle todella on tarvetta. Teemme ty√∂t√§ ilolla ja syd√§mell√§! 

Lis√§√§ ty√∂st√§mme voit katsoa nettisivuiltamme: Polku-projekti ‚Äď Tervetuloa Marjatta-S√§√§ti√∂n kotisivuille! (marjattasaatio.fi) tai ottaa yhteytt√§ meihin nettisivulla olevien yhteystietojen kautta. ūüėä

Tällä viikolla ollaan myös istutettu jo ensimmäisiä kevään kukkia ja muitakin istutuksia. Havukodissa on ainakin käyneet kädet mullassa niin henkilökunnalla kuin asukkaillakin! Wäinämöisen Kokko Рtiimissä innostuttiin toden teolla leipomisesta ja työntekijöille hankittiin uusia työtuoleja! Parvekkeella on jo nautittu päivästä ja kuminauhoilla tehty jumppaa. Tästä on hyvä jatkaa vappuviikkoon, joka on jo ensi viikko!

VKO 17

Maanantai 26.4.
Klo 9.30 Leenakodissa Virkun aamun jumppa ja pelailua (Helmi)
Klo 9.30 Havukodissa taitoa ja tasapainoa (Virkun tuokio) Klo 13 Leenakodissa hoitajien järjestämää ohjelmaa (Onni ja Helmi)
Klo 14.30 Leenakodissa hoitajien järjestämää ohjelmaa (Taimi)

Tiistai 27.4. Veteraanipäivä
Klo 13.30 Leenakodissa hoitajien järjestämä lukutuokio (Helmi)
Klo 13 M√§ntykodissa veteraanip√§iv√§n ohjelmaa (Virkun tuokio)  
Klo 13 Leenakodissa veteraanipäivän ohjelmaa (Onni) Virkun tuokio
Klo 14 Leenakodissa hoitajien järjestämää ohjelmaa (Taimi)
Klo 15 Havukodissa hoitajien järjestämä viriketuokio
Klo 15 Veteraanipäivän ohjelmaa: Yle TV1: Kansallisen veteraanipäivän juhlalähetys Tampere-talosta

Keskiviikko 28.4.  
Klo 9.30 Leenakodissa taitoa ja tasapainoa (Taimi) Virkun tuokio
Klo 13 Havukodissa Virkun peli-iltapäivä
Klo 13.30 Leenakodissa hoitajien järjestämä ohjelmaa (Onni)
Klo 13.30 Leenakodissa hoitajien järjestämää ohjelmaa (Helmi)
Mäntykodissa iltapäivällä hoitajien järjestämää ohjelmaa

Torstai 29.4.

Klo 10 Havu- ja Mäntykodissa lehdenlukua
Klo 13 Mäntykodissa Virkun tuokio

Perjantai 30.4.
Klo 10 Havu- ja Mäntykodissa lehdenlukua
Klo 13 Leenakodissa Virkun vappu- zembalot (Helmi, Onni ja Taimi)

Lauantai 1.5.
Klo 10 Havu- ja Mäntykodissa lehdenlukua
Klo 13.30 Leenakodissa hoitajien järjestämää ohjelmaa (Onni)
Klo 13.30 Leenakodissa musiikillinen iltapäivä (Helmi)
Klo 14.30 Leenakodissa musiikkituokio (Taimi)
Klo 15 Havukodissa hoitajan järjestämä viriketuokio

Sunnuntai 2.5.
Klo 10 Mäntykodissa lehdenlukua
Klo 10 Havukodissa katsotaan jumalanpalvelusta
Klo 13.30 Leenakodissa hoitajien järjestämää ohjelmaa (Helmi ja Onni)
Klo 14.30 Leenakodissa Levyraati (Taimi)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.