Heissulivei!ūüėä

Tällä viikolla meillä leivottiin erilaisia Runebergin torttuja ja viriketuokioissa aiheena oli myös  Runeberg. Saamelaisten kulttuuria käsiteltiin myös sekä tehtiin maakuntamatkailua virtuaalisesti. Kotiseutumuistelot on ihana aihe ryhmissä. On kiva kuunnella ihmisten tarinoita kotiseudusta, nähtävyyksistä ja perinneruoista omalla synnyinseudulla. Murteet on todellinen rikkaus kielessämme ja meilläkin puhutaan monella eri murteella sekä aitoa stadin slangiakin bamlataan. Ystävänpäivä askartelut on ollut jo kovassa vauhdissa parin viikon ajan.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Ensi viikolla kannattaa tulla meille kylään. Tuo ystäväsi mukaan lounaalle 14.2. Saatte ystäväsi kanssa ateriat puoleen hintaan. Ja siitä onkin hyvä sitten jatkaa matkaa Havurastiin ja laittaa jalalla koreasti. Havurastissa siis ystävänpäivätanssit torstaina 14.2. klo 13
TERVETULOA! ūüíÉūüēļ

ystävänpäivätanssitMarjatta-Säätiöllä tehtiin seniori-ikäisille suunnattu kysely mielekkäästä arjesta omalla asuinalueella. Tiina Mattila teki vastauksista yhteenvedon ja tässä tuloksia:

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: