Jo joutui armas suvijuhla…

Saimme viettää eilen aivan loistokkaan Suvijuhlan. Ilima ol kuin morsian eli sää suosi ja juhlakansaa saapui paikalle suurin joukoin. Todella onnistunut juhla ja sellainenhan tulee kuin yhdessä valmistellaan, tehdään ja toteutetaan.

Ohjelma oli monipuolinen. Oli haitarimusiikkia Sami Maljamäen säestämänä. Tervetulopuheen piti Marjatta-Säätiön hallituksen puheenjohtaja Pirjo Ala-Kapee-Hakulinen. Hän jopa innostui laulamaan juhlaväelle. Virtuoosit lapsiryhmä lauloi suloisesti Liudmila Kalinikovan johdolla. Marjatta-Säätiön eri yksiköt esittäytyivät ja olipa kivoja esityksiä kaikilla. Sitten oli vuorossa Kotihoidon selvitysraportti ja siitä kävi ilmi, että meillä hoidon taso on hyvä, hoitajilla on aikaa asiakkaille ja asiakkaiden palaute kotihoidosta oli kiitettävää. Elsat laulurymä esiintyi myös Pär Coleruksen johdolla. Pääinnostajamme Mari Niemi-Saari vastasi juonto puolesta ja kertoi myös Kotihoidon selvitysraportin tuloksista. Juhlan päätteeksi lauloimme vielä yhteisesti Suvivirren ja kyllä laulu raikui niin, että koko Havukoski kuuli. Ja lopuksi kahvitarjoilu ihanan mansikkakakun kera.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.