Heippodei Marjatta-Säätiöltä! :)

On arkea elomme tää…Meillä säätiöllä se on tapahtumarikasta ja pidämme huolen siitä, että jokainen asiakas ja asukas saa kokea arkenakin huippujuttuja. Teemme yhdessä paljon asioita eli yhteisöllisyys on meille hyvin tärkeä asia. ” Yhdessä elämyksiä arkeen ” 😀

Vapaaehtoiset ovat meille kultaakin kalliimpia. Heidän toimintansa meillä on arvokasta ja pyrimme pitämään heistä hyvää huolta. Kävimme torstaina Kaisankodissa viettämässä vapaaehtoisten kehittämispäivää. Suunnittelimme syksyä, mietimme uusia nimikkeitä vapaaehtoisille, jotka kertoisivat siitä tehtävästä, jota on tullut Säätiölle tekemään. Seuraavia nimiä nousi esiin: Dj, kahvi emännät, liikuttaja kaveri, virkistäjä jne…Kävimme myös tietosuoja ja salassapito asioita läpi ja ennen kaikkea sitä, mitä se tarkoittaa vapaaehtoistoiminnassa. Kehittämispäivä oli antoisa ohjaajille ja vapareille. Lounas maistui ja saimme kuunella myös oppaan kertomana Kaisankodin historiikkia.

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Meillä oli myös kukkatalkoot, johon osallistui henkilökuntaa, asiakkaita, asukkaita ja suuren työn tekivät ihanat vapaaehtoisemme. Iso kiitos jälleen heille! Kukkatalkoot ovat joka vuotinen perinne Marjatta-Säätiöllä ja siihen todella panostetaan.

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Liikuntaa meillä harrastetaan paljon. Viikon aikana on ollut puistojumppaa, allasjumppaa, voi hyvin- ryhmän sauvakävelyä ja paljon, paljon muuta…Myös tällä viikolla oli henkilökunnalle oma virkistys- ja liikuntailtapäivä. Vuorossa oli Allas-Lavista eli lavatanssin taikaa vedessä. Iloa iltapäivään-ryhmässä muisteltiin lapsuus- ja nuoruusajan lauluja ja kunneltiin myös niitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.