Kesäinen tervehdys Marjatta-Säätiöltä! :)

Kesä sen kun jatkuu vaan ja meillä nautitaan! Tässäpä taas tarinan tynkää säätiöltä…Monenmoista ja kaikenlaista on arkeemme taas mahtunut.

Jo perinteeksi muodostunut ” Vie mennessäis, tuo tullessais ” kierrätyspäivä oli männä viikolla ja käviöitä riitti taas oikein mukavasti. Tapahtumapaikkana oli Leenakodin iso terassi. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda tarpeettomat pientavarat, vaatteet, astiat ja kirjat kierrätyspäivään ja samalla voi tehdä uusia löytöjä. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä alueen vapaaehtoistoimijoiden, Rekolan seurakunnan, Marjatta-Säätiön Seremonia-projektin ja Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa. Tapahtuma on kaksi kertaa vuodessa keväisin ja syksyisin.

 

” Tule meille vaan, meillä leivotaan ” Näin sanotaan laulussa ja sen kyllä huomaa täällä meillä. Leipominen on monen asukkaan ja hoitajankin lempipuuhia… Se tuoksuu ja näkyy hyvin arjessamme. Pullaa, perunarieskoja ja raparperipiirakkaa….Lurps! 🙂

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: