Viikko 46

Lämmin syyssää pienine tuulenpuuskineen toivotti alkuviikosta jo alkaneen talven odottamaan vielä vuoroaan. Influenssa rokotteiden antaminen alkoi tällä viikolla hoitoyksiköidemme asukkaille sekä henkilökunnalle. Kotihoidon asukkaat saavat rokotteet muutaman viikon päästä, jolloin vastuussa oleva lääkäri on paikalla. Tiistaina koko henkilökunnalle oli tarjolla koulutusiltapäivä. Aluksi kuuntelimme mielenkiintoisen luennon ”työn tuunaamisesta”. Tämän  jälkeen yhdessä paneuduimme kirjaamiseen sekä hoitosuunnitelmien tekoon. Kiitos kaikille osallistujille, keskustelua syntyi paljon ja vaikeaa aihetta pohdittiin hymyssä suin. Hoitoyksiköiden asukkaat ulkoilivat tällä viikolla ahkerasti, tähän vaikutti varmasti tuo mahtava syyssää. Leenakodissa vapaaehtoiset tälläkin viikolla olivat kullan arvoisia, ulkoiluapuna sekä jo perinteeksi muodostunut lehdenlukupiiri keräsi ison joukon asukkaita kuuntelemaan ajankohtaisia asioita. Ryhmäkodeissa aloitettiin jo jouluun valmistautuminen, joulukalenterien suunnitteluilla sekä joulumuistojen miettimisillä. Perjantaina Havukodin naiset leipoivat jälleen kuuluisia pulliaan asukkaiden tiiviissä valvonnassa. Paljon iloa viikonloppuun nuo pullat toivat, tuoksun ja maun merkeissä koko säätiön väelle. Mantelikala taisi olla kaikkien asukkkaiden mieliruoka tällä viikolla, toki hernekeitto pannarin kanssa kilpailee viikon suosituimmasta lounasruoka tittelistä. Loppuviikolla asukkaamme keskustelivat  länsimetrosta, joka nyt ilmeisesti vihdoin alkaa kulkea. Suunnitelmissa olisikin retki katsomaan tuota 80 miljoonaa per kilometri maksanutta ihmettä 😊

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.