Viikko 37

grillaustaSyksy on saapunut Havukoskelle. Koska Tänä kesänä emme saaneet nauttia/kärsiä aurinkoisista hellepäivistä, ero syyssäähän on aika minimaalinen. Illat ovat kuitenkin jo pimeitä ja jäätäviä vesikuuroja on tullut niskaan yllättäenkin. Tällä viikolla hoitoyksiköidemme asukkaat ovat ulkoilleet rutkasti. On ollut kimppakävelyä, porukkalenkkiä, happihyppelyä, sauvakävelyä, sekä ihan tavallista ulkoilua. Kaapeista on kaivettu jo lapasiakin esille, tuulen viima tuntunut sormissa ja villahousujen käytöstäkin saatu mahtavia keskusteluja aikaisiksi. Tasapainoradalla moni harjoite oli syksyinen. ”Metsäpolulla” harjoituksiin kuului kiveltä, kivelle kulkeminen. ”Suopolulla” kerättiin hilloja ja karpaloita.  Viikon aikana Säätiöllä vieraili Taiwanista vieraita. Iloa ja paljon hyvää tuulta mukaan tuoneet vieraat vierailivat hoitoyksiköissä sekä porinapirtillä useina päivinä. Ehdottomasti ryhmäkodin asukkaiden lempiruoka tällä viikolla oli kaalikääryleet, puolukkahillolla. Leenakodin asukkaat valitsivat jälleen viikon lempiruuakseen kalaruuan, kermainen lohikeitto tuoreen sämpylän kanssa on kyllä kestosuosikki muissakin yksiköissä. Suuren suosion saanut Leenakodin kesäkahvila sulki ovensa viime viikolla, kesäkauden päätyttyä ja sään viilennettyä. Nyt odotamme syyskahvilan aukeamista .

Viikonloppuna varmasti kaikissa hoitoyksiköissä on kisastudiot taas käynnissä koripallon EM kisojen merkeissä. Mahtavasti pärjänneen Susijengin seuraaminen tällä viikolla onkin tuonut asukkaidemme sanvarastoon uusia sanoja, kuten Donkkaus, Blokkaus ja tietenkin Markkanen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.