Viikko 31

img_4423Jälleen vaihtelevia kelejä täällä Havukoskella tällä viikolla. Leenakodin kimppakävely vaihtui yhdessä tekemiseen sateen sattuessa. Tasapainorata oli käytössä kaikissa hoitoyksiköissämme tällä viikolla, mahtavien virkku-ohjaajiemme toimesta. Monelle asukkaallemme tasapainorata tuo muistoja mieleen, kävely epätasaisella matolla on kuin mustikkametsässä kävely.  Radalla myös tehdään epävirallisia Olympia ennätyksiä. Meiltä löytyisi iso edustusjoukko, jos Olympiakomitea hyväksyisi tasapainoradan lajikseen. Tiistaina sää oli aurinkoinen ja Mäntykodin asukkaat nauttivat päiväkahvin kesäisellä ja kauniilla pihallamme. Kierrätyspäivästä löydetty piknik-kori oli jälleen käytössä. Toiselle tarpeeton esine, meille jo niin tärkeä. Havukodissa päiväkahvi oli useana päivänä lasitetulla parvekkeellamme. Viikolla tehtiin myös puolukkapuuroa ja vietettiin asukkaan syntymäpäiviä. Leenakodin kesäkahvilassa oli jälleen paljon kävijöitä, tällä kertaa kahvin kanssa oli tarjolla mansikoita ja kermavaahtoa. Toiminnanjohtajamme pääsi loppuviikosta hiukan lomalle, huhujen mukaan hänet nähtiin Savonlinnan oopperajuhlilla. Voimme vain arvailla koska meille tulee ”säätiön Oopperajuhlat” 🙂

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.